Filteropties dicht
Productconfiguratie mogelijk cogwheel
Kleuropties mogelijk colorwheel
Levertijd green orange red
194 resultaten

Werkbanken van Povag

De stalen werkbanken van Povag zijn een echte aanwinst voor iedere werkplaats of magazijn. De werkbanken zijn van hoge kwaliteit en niet te missen in de werkomgeving. Wij bieden een breed assortiment professionele werkbanken aan, met vele verschillende opties mogelijk. Het brede assortiment bestaat uit stalen werkbanken, ijzeren werkbanken en robuuste werkbanken. Zoek je de perfecte werkbank voor jouw werkomgeving? Dan zit je bij Povag goed.

De werkbanken komen uit 6 verschillenden productlijnen.

BWP-lijn
De BWP-lijn is een zeer uitgebreide werkbankenlijn die voldoet aan alle basiswensen van een werkbank. Naast het ruime aanbod van onze standaardmodellen in deze lijn, zijn er ook vele accessoires mogelijk. Door gebruik te maken van deze accessoires wordt het gebruikersgemak verhoogt en kan er nog efficiënter gewerkt worden. Hierdoor creëer je dé perfecte werkbank voor jouw werkomgeving! De BWP-lijn bestaat uit 1-delige werkbanken, 2-delige werkbanken en 3-delige werkbanken. Verder bestaat dit brede assortiment uit stalen werkbanken met vele verschillende opties. Denk hierbij aan metalen werkbanken zonder blokken (standaardmodel), metalen werkbanken met legborden, metalen werkbank met laden (keuze uit 1 lade tot 18 laden), metalen werkbanken met deuren (ook in combinatie met laden), (alleen werkblad, 3 typen mogelijk) en verstelbare metalen werkbanken. Samengevat alles wat een basis werkbank nodig heeft om efficiënt en gemakkelijk te werken.

De stalen werkbanken uit de BWP-lijn zijn te voorzien van 3 type werkbladen: 

- Gelakt 40 mm multiplex houten werkblad
- Stalen werkblad 
- Rubberen werkblad.

PWP-lijn
De stalen werkbanken uit de PWP-lijn zijn van uiterst degelijke kwaliteit en zeer geschikt voor professioneel en zwaar industrieel gebruik. Door het modulaire systeem is het mogelijk om naast het brede aanbod van standaardmodellen een werkbank volledig naar wens in te stellen. De stalen werkbanken uit de PWP-lijn staan bekend om het enorme draagvermogen. Voor een nog efficiënter gebruik van de professionele werkbanken kan er gebruik gemaakt worden van vele accessoires. De PWP-lijn bestaat ook uit 1-delige stalen werkbanken, 2-delige stalen werkbanken en 3-delige stalen werkbanken. Ook bij deze lijn zijn er vele opties mogelijk. Metalen werkbanken zonder blokken (standaardmodel), metalen werkbanken met legborden, metalen werkbank met laden (keuze uit 1 lade tot 18 laden), metalen werkbanken met deuren (ook in combinatie met laden), (alleen werkblad, 3 typen mogelijk) en verstelbare metalen werkbanken. De perfecte stalen werkbank samenstellen voor het zware en professionele werk!

De werkbanken uit de PWP-lijn zijn ook te voorzien van 3 type werkbladen:

- Gelakt 40 mm multiplex houten werkblad
- Stalen werkblad
- Rubberen werkblad.

Accessoires voor de werkbanken van de BWP-lijn en PWP-lijn
Zoals eerder genoemd zijn er vele accessoires mogelijk om het effectief werken nog makkelijker te maken en/of je eigen werkbank samen te stellen:

Werkbankblok
De werkbankblokken zijn verkrijgbaar met alleen laden, alleen een deur en een combinatie van laden en deur. De werktafelblokken bieden meer opbergruimte voor materiaal, gereedschap en andere onderdelen. Zo heb je tijdens werkzaamheden altijd je benodigde materiaal bij de hand! 

Werkbankframe
De frames zijn in 3 verschillende afmetingen verkrijgbaar, voor de 1-delige, 2-delige of 3-delige werkbank.

Legbord
De legborden zijn verkrijgbaar in het materiaal staal in verschillende afmetingen. Een stalen legbord staat bekend om zijn hoge draagvermogen en zijn hoge onderhoudsvriendelijkheid.

Werkblad 
Verkrijgbaar in het materiaal staal, rubber of multiplex gelakt hout in verschillende afmetingen. Stalen en rubberen werkbladen zijn erg onderhoudsvriendelijk. Met een natte doek zijn ze meteen weer zoals nieuw!

Ladeverdeling
Ladenverdelingen zorgen voor meer opbergmogelijkheden en meer overzicht binnen de laden. Naast de stalen ladeverdelingen bieden wij ook inzetbakken aan. Deze inzetbakken kunnen in de lade geplaatst worden en dienen voor hetzelfde als stalen ladeverdelingen. 

Rubberen mat voor lades
De rubberen mat is geschikt voor elke lade van de werkbanken. Met de rubberen matjes verhoog je het gebruikersgemak van je werkbank.

IWP-lijn
De IWP-lijn  bestaat uit inpaktafels die niet te missen zijn in jouw werkvloer. Wij van Povag bieden 6 verschillende inpaktafels aan. De inpaktafels zijn verkrijgbaar met legbord of ligger, wanneer er vaak zittend wordt gewerkt aan de inpaktafel wordt er gekozen voor een ligger. Een legbord zorgt voor meer opbergmogelijkheden. Daarnaast is er een extra optie voor verstelbare of verrijdbare inpaktafels.  De inpaktafels van de IWP-lijn zijn van hoge kwaliteit. Dankzij de hoge kwaliteit zijn de werktafels geschikt voor zwaar industrieel werk en zorgen ze voor een lange levensduur. Ook voor deze lijn zijn er accessoires mogelijk om het efficiënt werken nog gemakkelijker te maken. Dit is het werkbank opzetstuk dat gemakkelijk te plaatsen is op de werkbank. Hiervan bieden wij drie varianten aan:

- Werkbank opzetstuk gereedschapsbord
- Werkbank opzetstuk gereedschapsbord & ophangstrippen
- Werkbank opzetstuk gereedschapsbord & bakken

De werkbank opzetstukken geven je de mogelijkheid om onderdelen, materialen en gereedschappen bij de inpaktafel op te bergen. Zo heb je altijd de juiste gereedschappen bij de hand.

MWP-lijn
De MWP-lijn bestaat uit verrijdbare gereedschapswagens. Door de wielen zijn de gereedschapswagens makkelijk verplaatsbaar, zo heb je altijd je gereedschap bij de hand tijdens werkzaamheden. Door het houten werkblad is de gereedschapskar ook te gebruiken als werkbank. Voor de MWP-lijn zijn er kunststof inzetbakken verkrijgbaar. De inzetbakken worden veel gebruikt om meer overzicht te creëren in laden. Doordat de inzetbakken zijn voorzien van euronorm afmetingen zijn ze onderling te koppelen. De bakken zijn gemakkelijk in en uit de laden te halen. Zodoende is het mogelijk om de onderdelen mee te nemen naar je werkplek.

VWP-lijn
De VWP-lijn bestaat uit verrijdbare werkbanken, die het mogelijk maken om de werkbank met werkzaamheden mee te nemen. Het is een mix van een gereedschapswagen en een werkbank, een ideale werkbank die niet te missen valt op de werkvloer. De VWP-lijn bestaat uit 1-delige werkbanken en 2-delige werkbanken met laden en/of deuren.

Daarnaast zijn de verrijdbare werkbanken van de VWP-lijn voorzien van 2 type wielen: Rubberen of Nylon wielen (2 bok- en 2 zwenkwielen met rem). Voor de werkbanken van de VWP-lijn zijn optioneel stalen ladeverdeling verkrijgbaar. De stalen ladeverdeling zorgt voor overzichtelijk en efficiënt opbergen in jouw laden en zijn gemakkelijk te plaatsen in de daarvoor bestemde laden. Er zijn twee stalen ladeverdelingen mogelijk:

OMP-lijn
De OMP-lijn bestaat uit één assortimentskast op wielen. Deze rijdende werkbank staat voor een verplaatsbare onderdelenkast en is zeer geschikt voor het opslaan van bouten, moeren en ander klein materiaal. Door de verschillende opbergmogelijkheden te combineren is het vrijwel mogelijk om al je onderdelen hierin geordend op te bergen. De wagen kan worden voorzien van twee type wielen: Rubberen of Nylon wielen (2 bok- en 2 zwenkwielen met rem). Deze kast op wielen is voorzien van 15 laden die door de kogel gelagerde telescooprails volledig uittrekbaar zijn. De laden zijn te verdelen met zowel kunststof inzetbakken als met een stalen vakverdeling. Daarnaast is de kast voorzien van magazijnbakken.

De magazijnbakken zijn in de volgende kleuren verkrijgbaar:

- Blauw
- Rood
- Geel
- Zwart

Door de magazijnbakken te gebruiken in combinatie van verschillende kleuren, verhoog je het gebruikersgemak tijdens het sorteren van je materiaal.

Maak je werkplaats af!
Naast werkbanken bieden wij nog vele andere producten aan die jouw werkplaats helemaal afmaken! Denk bijvoorbeeld aan werkplaatsstellingen, werkplaatskasten en werkstoelen. Maar nog veel meer producten die jouw werkplaats compleet maken! Het hele aanbod werkplaatsproducten vind je hier! Ook bieden wij sinds kort desinfectie stations aan, hygiëne is een erg belangrijk punt in deze tijd. De mogelijkheid om de handen te desinfecteren in een bedrijf is erg van belang. Daarom bieden wij hiervoor verschillende producten aan! Neem een kijkje bij onze desinfectie stations

Maatwerk voor de werkbanken van alle lijnen
Naast de standaardkleuren die wij aanbieden van de werkbanken is het mogelijk om kleurstellingen op maat te verkrijgen. Je kunt een kleuren pallet terugvinden op de product pagina hier staan de ral kleuren vermeld waarin wij je kast gemakkelijk kunnen spuiten. Mocht de juiste kleur er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op en dan kunnen we altijd bespreken wat de opties zijn.

Naast dat wij kleurstellingen op maat aanbieden is het ook mogelijk om de werkbanken op maat te laten maken. Dus mocht je een speciale wens hebben voor afmetingen neem dan contact met ons op of neem een kijkje op de maatwerk pagina. Wij van Povag streven naar goede service en naar snelle levering. We nemen na een bestelling dan ook zo snel mogelijk contact met jou op. Omdat wij beschikken over een eigen distributiecentrum is het dan ook mogelijk om zéér snel het product bij jou af te leveren.

Heb je nog verdere vragen? Dan zijn wij doordeweeks telefonisch en via de mail beschikbaar tussen 08;00 en 17;00. Wij horen graag van je!

Inspiratie

Bekijk hier maatwerk producten en afgeronde projecten.

Maatwerk

  • Eigen productie
  • Jouw product volledig op maat
  • Jouw product in je eigen huisstijl
  • Vanaf één stuk

Afspraak op locatie

  • Deskundig avies van experts
  • Binnen 24 uur een passende offerte
Betaal met
iDeal Bancontact Mastercard Visa American Express Apple Pay PayPal Per factuur
checkbox
Ruim assortiment
Voor iedere vraag een passend aanbod
checkbox
De beste prijs- kwaliteitsverhouding
Beloofd. Naast onze uitstekende kwaliteit bieden wij onze producten zeer scherp aan.
checkbox
5 jaar garantie. Altijd
Altijd, jazeker, wij zijn overtuigd van onze producten. Nu jij nog.
checkbox
Maatwerk
Een product op maat of in jouw speciale kleur. Onze productie maakt jouw wensen werkelijkheid.
checkbox
Project?
Nodig één van onze experts uit bij jouw op locatie.
checkbox
Lease jouw project
Maandelijks betalen? Geen probleem, neem gerust contact op.
checkbox
De no-nonsense belofte
Gewoon eerlijk en transparant, lijkt ons wel zo makkelijk.
checkbox
Scherpe vrachtkosten!
Bekijk de vrachtkosten in de winkelwagen.
Cookies voor een gebruiksvriendelijke ervaring
Wij gebruiken cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt.
Bij akkoord geeft u ons toestemming voor het gebruik van alle cookies op onze website. Wilt u een gebruiksvriendelijke ervaring?